Woning op Video

Woning op Video

Verkoop je woning met een leuke video!

Makelaarsvideo Drenthe

Makelaarsvideo Drenthe verzorgd voor De Smelthe makelaars te Smilde

Makelaarsvideo in Drenthe nodig? Wij zijn specialist op het gebied van video’s in het Noorden! Kies ook voor een makelaarsvideo, om de volgende redenen:

Gemak

Ten eerste is het gemak van video. Makelaars hoeven hun kantoor niet meer uit om hun objecten te laten zien; ze kunnen gewoon verwijzen naar het filmpje! Al helemaal wanneer de video wordt opgenomen in één lange opname van het erf tot en met de zolder. Kopers krijgen de woning in alle hoeken en gaten te zien en krijgen zo een goede indruk van het huis. De tweede reden is het effect van video. Een filmpje is zeer effectief om de doelgroep te bereiken. Wanneer een video gedeeld wordt op Facebook, wordt deze vaak al gauw duizenden keren bekeken. In korte tijd heb je dus een groot bereik. En vergroot je je kansen enorm op een snellere verkoop van je huis!

Makelaarsvideo Drenthe, een impressie

Doelgroep makelaarsvideo Drenthe

Woning op Video is onder meer gericht op de makelaars in Drenthe. Door de jaren heen hebben wij al meerdere makelaars mogen helpen met de verkoop van hun objecten. Woning op Video is ook geschikt voor corporaties. Zij hebben namelijk objecten, die ze uit de verhuur halen en verkopen willen. De marketing kunnen ze uiteraard doen met foto’s, maar ook met een leuke video. Als laatste is Woning op Video.nl natuurlijk ook prima te gebruiken door eigenaren van een huis zelf. Er is namelijk ook een groep mensen, die geen makelaar nodig zijn. Die net zo lief hun huis zelf verkopen, via bijvoorbeeld een site als Jaap.nl.

Contact

Wilt u ook uw woning verkopen met een leuke video? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord!


Woning op Video is een onderdeel van VideoDesign.online.
Hebt u wellicht ook belang bij een van onze andere videoproducten: