Woning op Video

Woning op Video

Verkoop je woning met een leuke video!

Voor wie

Woning op Video is geschikt voor meerdere doelgroepen. Deze doelgroepen hebben één ding gemeen: ze willen hun woning verkopen. Woning op Video.nl helpt hen daarbij met een leuke video.

Woning op video: voor makelaars

Woning op Video is geschikt voor onder meer makelaars. Door de jaren heen heeft Woning op Video.nl al meerdere makelaars mogen helpen met de verkoop van hun objecten. Meerdere makelaars hebben bevestigd dat de woningvideo goed hielp bij de verkoop.

Sociale media

De makelaar kan de woningvideo plaatsen op zijn eigen site. Ook kan hij of zij deze plaatsen op Funda.nl. De video heeft een nog groter bereik op sociale media als YouTube en Facebook. De ervaring leert dat zo’n video vooral effectief is op Facebook. Zo kan de makelaar zelf uiteraard de video delen op Facebook. Maar ook de eigenaren van het huis kunnen deze delen. Of zelf op Facebook plaatsen. Zo’n video verspreidt zich daarna vaak al snel als een olievlek. Al helemaal wanneer familieleden, vrienden en buren de video gaan ‘liken’ en delen. Sommige video’s bereiken daarmee soms wel meer dan 10.000 views!

Shot uit een woningvideo van Smelthe Makelaars
Shot uit een woningvideo van Smelthe Makelaars

Voor woningbouwverenigingen

Woning op Video is geschikt voor niet alleen makelaars, maar ook voor woningbouwverenigingen. Corporaties hebben namelijk objecten, die ze uit de verhuur halen en verkopen willen. De marketing kunnen ze uiteraard doen met foto’s, maar ook met een leuke woningvideo.

Sociale media

De woningvideo kan geplaatst worden op de website van de corporatie. Maar de video heeft een nog groter bereik op sociale media als YouTube en Facebook. De ervaring leert dat zo’n video vooral effectief is op Facebook. Zo kan de corporatie zelf uiteraard de video delen op Facebook. En al gauw een bereik behalen van duizenden views!

Shot uit een woningvideo van Reilink Vastgoed
Shot uit een woningvideo van Reilink Vastgoed

Voor huiseigenaren

Woning op Video.nl is ook geschikt voor huiseigenaren zelf. Er is namelijk ook een groep mensen, die geen makelaar nodig zijn. Die net zo lief hun huis zelf verkopen, via bij voorbeeld een huizensite als Jaap.nl.

Sociale media

De woningeigenaar kan zijn of haar video plaatsen op sociale media als YouTube en Facebook. De ervaring leert dat zo’n video vooral effectief is op Facebook. Zo’n video verspreidt zich daarna vaak al snel als een olievlek. Al helemaal wanneer familieleden, vrienden en buren van de huiseigenaar de video gaan ‘liken’ en delen. Sommige video’s bereiken daarmee soms wel meer dan 10.000 views!
Bent u ook geïnteresseerd in een woningvideo? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op!


Woning op Video is een onderdeel van VideoDesign.online.
Hebt u wellicht ook belang bij een van onze andere videoproducten: