Woning op Video

Woning op Video

Verkoop je woning met een leuke video!

Waarom een woningvideo

Woningvideo’s zijn in korte tijd enorm populair geworden. Voorheen werden woningen verkocht met mooie foto’s en wervende teksten. Tegenwoordig wordt echter vaker gebruik gemaakt van video. Dit heeft meerdere redenen.

Gemak van een woningvideo

De eerste reden voor de toegenomen populariteit van woningvideo’s, is het gemak. Makelaars hoeven hun kantoor niet meer uit om hun objecten te laten zien; ze kunnen gewoon verwijzen naar het filmpje! Al helemaal wanneer de video wordt opgenomen in één lang shot van het erf tot en met de zolder. Kopers krijgen de woning in alle hoeken en gaten te zien en krijgen zo een goede indruk van het huis.

Shot uit een woningvideo van Reilink Vastgoed te Siddeburen
Shot uit een video van Reilink Vastgoed te Siddeburen

Snellere verkoop

De tweede reden voor de grote populariteit is het effect van video. De ervaring heeft meerdere makelaars onderhand al geleerd dat een filmpje zeer effectief is om de doelgroep te bereiken. Wanneer een video gedeeld wordt op Facebook, wordt deze vaak al gauw duizenden keren bekeken. In korte tijd heb je dus een groot bereik. En vergroot je je kansen enorm op een snellere verkoop van je huis!

Shot uit de video van een stuk bouwgrond van Makelaardij Hart de Vries te Leeuwarden
Shot uit de video van een stuk bouwgrond van Makelaardij Hart de Vries te Leeuwarden

Scherpe prijs

Voor alle mensen die denken dat een woningvideo reuze duur is; think again! Onze missie is om online video zo betaalbaar mogelijk te maken. Mochten wij meerdere video’s op dezelfde dag kunnen filmen, dan zijn ze al verkrijgbaar voor slechts 99,95 inclusief btw per stuk!

Contact

Wilt u uw woning verkopen? En zit u ook te denken aan een video? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord!


Woning op Video is een onderdeel van VideoDesign.online.
Hebt u wellicht ook belang bij een van onze andere videoproducten: