Woning op Video

Woning op Video

Verkoop je woning met een leuke video!

Woonhuisfilm Friesland

Woonhuisfilm Friesland verzorgd voor Scherjon Makelaars uit Hurdegaryp

Woonhuisfilm Friesland nodig? Wij zijn specialist op het gebied van video’s in het Noorden! Voorheen werden woningen verkocht met mooie foto’s en wervende teksten. Tegenwoordig wordt echter steeds vaker gebruik gemaakt van video. Dit heeft meerdere redenen.

Gemak

De eerste reden is het gemak. Makelaars hoeven hun kantoor niet meer uit om hun objecten te laten zien; ze kunnen gewoon verwijzen naar het filmpje! Al helemaal wanneer de video wordt opgenomen in één lang shot van het erf tot en met de zolder. Kopers krijgen de woning in alle hoeken en gaten te zien en krijgen zo een goede indruk van het huis. De tweede reden is het effect van video. Een filmpje is zeer effectief om de doelgroep te bereiken. Wanneer een video gedeeld wordt op Facebook, wordt deze vaak al gauw duizenden keren bekeken. In korte tijd heb je dus een groot bereik. En vergroot je je kansen enorm op een snellere verkoop van je huis!

Woonhuisfilm Friesland voor Scherjon makelaars te Hurdegaryp
Woonhuisfilm Friesland voor Scherjon makelaars te Hurdegaryp

Doelgroep woonhuisfilm Friesland

Woning op Video.nl is gericht op de makelaars in Friesland. Door de jaren heen hebben wij al meerdere (Friese) makelaars mogen helpen met de verkoop van hun objecten. Woning op Video is ook geschikt voor corporaties. Zij hebben namelijk objecten, die ze uit de verhuur halen en verkopen willen. De marketing kunnen ze uiteraard doen met foto’s, maar ook met een leuke video. En als laatste is Woning op Video.nl natuurlijk ook prima te gebruiken door huiseigenaren zelf. Er is namelijk ook een groep mensen, die geen makelaar nodig zijn. Die net zo lief hun huis zelf verkopen, via bijvoorbeeld een site als Jaap.nl.

Contact

Wilt u ook uw woning verkopen met een leuke video? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord!


Woning op Video is een onderdeel van VideoDesign.online.
Hebt u wellicht ook belang bij een van onze andere videoproducten: